Skip to main content

Posts

Featured

Ramadhan Kareem!

Assalamualaikum dan selamat malam 😍
Alhamdulillah malam yang dipenuhi barakah insyaallah, hujan turun selebat lebatnya .πŸ’“
Dan mungkin kerana itu mood malamni terbuai buai sebab angin sejuk kannπŸ˜‚πŸ˜œ

2018, tidak kusangka hingga ke hari ini masih lagi tidak jemu menulis kerna ku tahu suatu hari nanti tidak ada seorang pun yang dapat faham apa yang kita rasa even serapat mana orang tu. mungkin kita lebih prefer untuk menulis.

Alhamdulillah dengan izin-Nya, aku kini di week 12 dimana sudah sampai seru untuk student2 seperti aku akan mengalami kegusaran di hati kerana assignment melambak bertimbun nak kena submit πŸ˜…πŸ˜… tapi masih tkboleh brain, 'ya allah cepat masa berlalu even taknak lalui lagi segala perit selama 12 minggu start belajar'

Sudah masuk waktu midsem, mungkin dapat rehatkan sikit minda ni kot (perhaps) sebab esoknya aku dah kena fikir nak settlekan kerja apa dulu πŸ˜“

pada ketika aku sedang sibuk menyiapkan assignment, aku dapat satu mesej daripada orang yang ku ternan…

Latest posts

Kalau indah tu selamanya pasti sudah lama ku genggam tak lepas ⛰

Gold

none of the subject, the miles just keep rolling

heads up, keep going

Alhamdulillah for today, tomorrow never know

Sunset lover

Two thousand sixteen.

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang.

istiqamah :')

Beza antara cinta , suka , sayang dan minat ~