Tuesday, June 21

Alhamdulillah for today, tomorrow never know

Bismillah..
21 June 2016, 16 Ramadhan 1437H

It's about 3 week i have stay here in Selangor, next week i can freely fly to my hometown, Jdt yo! ((Peace sikit)) hihi
For this week, i got a lot of assignment to do, eventhough esok cuti. Sehari je kot --' dengan kuiznya lagi, nasib belum ada test apa apa. Fuhh nasib baikkkkkkk

For today, i wanna talk about (hmm jap cari idea jap, satna) argh anything! I just want to talk to somebody else here. If there so. Ha ha today was so super duper tired. Takdelah tired to the max sangat, tapi bolehlah, sampai dah terlentang tkboleh buat apa kalau dah jumpa katil kan haha 😂 a lot of assign to do, reading the subject cause got a quiz for next monday, a lot of reading and calculation. Ha amekkaw, kata suka sangat dengan calculate kan. Takpe, demi mu ku relakan jiwa dengan ikhlas hahaha (palsu ke? Eh tidak. Tulus mulus dari hati tauu)

Want something have to let go something. Eh yeke let go? Main bedal hampeh jeni, aduhh. Tak, yang pastinya ayat dia camni, nak kan sesuatu, kita kena korbankan sesuatu. Ahaaaaaaaa! This is right hahaha payah beno. Ohh pasal tu, hmm kan dah cakap, a lot of assignment to do, my friend want to do it this night, but i want to go to terawih. So nak taknak, pergilah terawih, takpelah, boleh buat assignment tu sorang sorang eventhough ada sikit tkfaham. Takpe, ikhlas nadia ikhlas! Hihi

Mata dah nampak bintang nie, gerakluu hahaha oh ya, i found something today, obvious sangat gamaknya mata ni nak tengok itu ini, aha but berbaloi ke tak ek? Ahh lupakan. See you soon. Tktahula soon tu bila lagi. Zzz

Off data. 🌛