Friday, June 10

Sunset lover


Duduk termenung seorang diri di meja belajar, tengah fikir apa entry kali ni nak post hahaha :'D
Omg, i'm smelling those kind of food here. Is that just me smell this or my roommates are smell too? Aminah? Fina? Oh God, i'm currently typing here, while they are lying in their bed, ofcourse they can't reply my question cause i'm just ask them by typing on these post hua hua hua

Oh today, i wanna share some story;
I have class on the morning, before go to the college, i've always talk to myself, 'tajdid niat betul-betul, datang sini kerana apa, ofcourse nak belajar, nak dapat ilmu, jangan hampakan harapan ibu ayah' that sentence selalu buatkan aku lebih bermotivasi. Yela, dalam bulan mulia nie, tipulah kalau kata tkpenat kan? Dan alhamdulillah, aku lebih bersemangat nak datang ke kelas eventho tahap kemalasan dia mencapai tahap max :b

Last subject belajar for this day before balik hostel is ELC. Subj english bruh haha so today we learn about Greeting. Like madam said, it's maybe look simple, but this is was we do in daily life. Kelas petang confirm mengantuk kan, so we have a lil bit funny session with madam, have fun lol! Cause in the outside, the weather was about want to rain. So we ended the class at 330p.m on the way balik je, hujan pun turun, what a lucky life :'D so berjemaah la tunggu bas dengan junior sekali, haruk lah jugak while waiting the bas, When the bas just arrived, masing masing berlari menuju satu pintu, PINTU BAS LAAAAAA! hahaaha time tu tkkira dah, ada laki ke tak, bedal je. sebab kuyup baju, dengan ada yang cakap 'wehh habisla tudung aidijuma aku, nak bawak gi bazaar ni' dengan budak junior sekali bantai gelakkan dia.

So dah selamat sampai hostel, masing2 siapkan diri nak tumbang kat katil, what a tired day, fuhhh
Sorang roommate balik rumah harini, tinggal aku berdua dengan sorang lagi. So tonight, we can sing all out bcs takde siapa nak bising. Toiletmate pun semua balik. Ha amekkaw dah semua balik harini, kat hostel tinggal siapa je nanti? -,-
Oh ya, yesterday, i've active back to facebook hehehe ;p reason? saja saja nak jenguk balik gelagat budak budak dulu buat status apa. kihkihkih
and also, i can stalk anyone i want *muka jahat hahahaha *pssstt, setan bukan kena ikat ke? pffttt --.

hmm patutla senyap je rasa dalam bilik ni, semua tidur zZzzz....
Gerak dulu gais, pape roger :P